DISS!Blonde Spray - Jag använde det i 6:an jag tyckte det var sjukt bra att man kunde få bort sin utväxt/det som var mörkare under en natt. Så jag använde det ett par gånger. Blev bra alla gånger utan en gång och det var den sista gången jag använde det. Först på sidan blev det en boll och jag lät det vara 1 vecka eller något såntdär och trodde att det skulle gå bort. Men det gjorde det ju inte heller? så jag började kamma ut det och lägga i massa balsam och håstråna på ett ställe var nästan som en kotte om ni vet vad jag menar?

Sen när jag hade kammat ut så märkte jag att håret hade gått av en bit iallafall ganska mycket.
Så jag vill verkligen inte att ni ska använda det för det bara förstör sitt hår!
Ändå om det är bra dom första gångerna så är det bättre att färga för när man har lagt i Blonde Spray så slutar det inte färga ändå om du har duschat ditt hår det bleker ändå, och det blev bara slitnare och slitnare där på sidan.

Nu har jag inte bollen eller något slitet kvar på det där slitna som jag använde sprayet på, men det är mycket kortare eftersom det gick ju av. Men det är friskt och jag lägger alltid i balsam så det växer som vanligt nu och det är bra. Tänk så skulle det hänt i hela mitt hår!? oherregud.. Men fyfan diss!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Har du ett bra självförtroend? (läs inlägg)

2011-02-28 @ 20:22:35
URL: http://johannalicious.blogg.se/

Kommentera inlägget :

Namn:
vill du komma ihåg mig?

Din e-postadress: (syns inte)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0