Saker du kanske inte visste om håret.

( nästan allt är taget ifrån google ).

♥ Håret växer fortare på sommaren än på vintern, detta beror på att
solens strålar innehåller vitaminer. Att vara ute mycket i solen, speciellt på sommaren då solen är närmare jorden, har visats sig ge resultat för många men tänk på att använd solskyddskrämer för håret eftersom solen även torkar ut. (har märkt det).


Att massera hårbotten några minuter om dagen har visat sig sätta fart på hårväxten för många. Massagen ger ökad blodcirkulation vilket resulterar snabbare hårväxt.Att äta mycket proteiner har i alla tider varit grundreceptet till ett starkare och friskare hår.


man får starkare hårstrån och håret blir glansigt om du tvättar håret med kallt vatten slits inte lika mycket.


honung och äppelcidervinäger gör håret glansigt.


blekning och färgning är en stor skillnad eftersom när du bleker så tar du bort all pigment i hårstrået, och när du färgar t.e.x brunt/svart så blir det mer pigment som är väldigt bra för håret. Så om man har blekt hår så ska man ta han om det på rätt sätt. Var försiktig och lägg i mycket balsam.


När man har blekt hår så kan håret ser lätt sprötigt ut.


på vintern så får hårstråna en annan kvalité.


om du funderar på hårförlägning eftersom du tycker ditt hår är slitet/tunnt kommer det bli sämre med hårförlägningar som dras i hårbottnen.


håret säger mycket på en person, humöret, självkänslan, livsstil. Om du vill visa vem du egentligen är så är håret till stor hjälp. Ta hand om ditt hår och börja glänsa med din personlighet!


Kommentarer
Postat av: L O U I S E - ett liv med både kärlek och hat ♥

har värkligen fått nog av min nuvarande blogg.

ska börja om HELT på nytt, har du tips på ett kort och bra bloggnamn som skulle passa just mig? och har du tips på vad jag kan skriva om?.

puss

2010-11-30 @ 13:31:31
URL: http://louiseengelbrektson.blogg.se/

Kommentera inlägget :

Namn:
vill du komma ihåg mig?

Din e-postadress: (syns inte)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0